Donnerstag, 02.05.2024, 03:18Willkommen Гость | RSS
"Deutsche Jugend" Lemberg
Hauptseite | Registrieren | Enter
» Menü

» Newsverzeichnis
Verein [16]
Projekte [5]
Lemberg [12]
Stipendien & mehr [107]
Im Netz findest du alles, du mußt nur wissen wo. Wir haben für dich mal ein wenig recherchiert und die wichtigsten Quellen zum Stipendium für dich herausgefischt; ganz nebenbei auch abseits des Internets.
Stipendien & mehr - Archiv [25]

Hauptseite » 2009 » Januar » 16 » Конференція: Інтернет Ініціативи для німецької молоді
Конференція: Інтернет Ініціативи для німецької молоді
21:50
20-21 березня 2009р в Києві відбудеться робоча зустріч «Конференція: Інтернет Ініціативи для німецької молоді», яка присвячена використанню інтернет-інструментів у громадській діяльності.

Цілями цієї конференції є дати німецькій молоді України імпульс до розвитку інтернет-проектів та ініціатив, присвячених соціальній тематиці, а також навчити громадські організації ефективніше використовувати можливості, що їх надають новітні медіа.

Інтернет-інструменти показали ефективність свого застосування у громадській діяльності у багатьох країнах, де вони використовуються для інформування, мобілізації та залучення учасників, координації, спільної роботи, привернення уваги громадськості до проблеми, залучення коштів, впливу на прийняття рішень. Серед українських прикладів, найбільш відомим є діяльність ресурсу www.dju.org.ua (в СНД - www.rusdeutsch.ru).

Друга важлива тема, у тому, що на сьогоднішній день багато організацій не використовують інтернет-технологій, інтернет-ресурси, а найголовніше людський потенціал на повну потужність. Дана ситуація склалась через брак кваліфікованих добровольців та не кваліфікованість наявних волонтерів, що веде за собою не постійну роботу веб-ресурсів, відображаючись на втраті постійної аудиторії сайту.

Неправильне і некоректне верстання контент-матеріалів сайту, зазвичай формує низький показник затримки користувача на ресурсі та не правильну індексацію статті пошуковими системами.

Практична частина конференції передбачає короткий екскурс по сайту www.dju.org.ua, що буде включати в себе ознайомлення з принципом роботи сайту, а також методами поповнення контенту.

За два дня конференції відбудеться близько 10 презентацій та дискусій. Серед вже заявлених тем — огляди використання інтернет-інструментів у громадській діяльності в Україні та в світі, інтернет-маркетинг для ГО, громадянська журналістика, презентації соціально-орієнтованих інтернет-проектів.

До участі у конференції запрошуються представники громадських організацій, менеджери та користувачі громадсько-орієнтованих інтернет-проектів, автори блогів та онлайн-спільнот на громадсько-політичну тематику. Чекаємо на Вас в групі , http://vkontakte.ru/club3774886, чи просто надсилайте резюме до 2 лютого на адресу dju [собачка] dju.org.ua  (Тема листа: “Web AG”).

Організатор конференції — ВО НМУ.

За підтримки:
    * Goethe-Institut Kiew (Відділ «Німецька спільнота»)
    * Gesellschaft für Entwicklung (БФ «Товариство розвитку»)

Kategorie: Stipendien & mehr - Archiv | Views: 770 | Eingetragen von: Sana
Nur registrierte Benutzer können Kommentare eintragen.
[ Registrieren | Enter ]
» Einloggen

» Newskalender
«  Januar 2009  »
Mo.Di.Mi.Do.Fr.Sa.So.
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

» Suche

» Freunde

    » Statistik


    Copyright MyCorp © 2006