Donnerstag, 02.05.2024, 07:14Willkommen Гость | RSS
"Deutsche Jugend" Lemberg
Hauptseite | Registrieren | Enter
» Menü

» Newsverzeichnis
Verein [16]
Projekte [5]
Lemberg [12]
Stipendien & mehr [107]
Im Netz findest du alles, du mußt nur wissen wo. Wir haben für dich mal ein wenig recherchiert und die wichtigsten Quellen zum Stipendium für dich herausgefischt; ganz nebenbei auch abseits des Internets.
Stipendien & mehr - Archiv [25]

Hauptseite » 2009 » Januar » 20 » Неурядова організація «Дім зустрічей та поєднання св. Максиміліана Кольбего в Гданську» шукає волонтера.
Неурядова організація «Дім зустрічей та поєднання св. Максиміліана Кольбего в Гданську» шукає волонтера.
14:05
Вимоги – молода людина віком від 18-28 років, яка хоче втілювати свої плани у життя та допомагати у цьому іншим! Все, що вам потрібно – цікаво розповісти про себе (резюме: про свої здібності, досягнення, ідеї, досвід і т. д.) та написати мотиваційний лист, в якому пояснити, чому саме вас має обрати польська команда для співпраці.

Волонтаріат відбуватиметься 12 місяців у Республіці Польща місто Гданьськ. Волонтер буде забезпечений усім: тобто в нього буде, де жити, що їсти + гроші на власні потреби. Крім того, волонтер матиме уроки польської мови (тому знання польської необов’язкові), також матиме відпустку – 24 календарних дні. А ще безліч нових знайомств на емоцій!

Якщо ти твердо вирішив їхати, і твої батьки не проти – то надсилай свої дані на адресу координатора проекту - Домініка Злотек dominika@dmk.pl дедлайн – 31 січня 2009 року!

Детальна інформація про проект: http://ec.europa.eu/youth/evs/aod/hei_form_en.cfm?EID=58000248223

Веб-сайт «ДМК» : www.dmk.pl

«Чим там будеш займатися»
Будинок св Максиміліага Кольбего в Гданьську (ДМК) був заснований в 1992 році орденом Францисканів з Гданьської провінції. Молоді люди з Польщі, Німеччини, Білорусії, України, Росії, Словакії, Франції та інших європейських країн працють разом, обмінюються досвідом, товаришують і консолідуються. Напрямки діяльності ДМК огортають такі сфери:

- Східні проекти:
Навчальні та культурні візити, які підсилюють контакти між людьми з Польщі, Литви, Росії, України і Білорусії, які допомагають розвивати співпрацю і створювати нове ц ивілізоване суспільство. Діяльність заключається в тренінгах по журналістики, театральних виставах, знайомствах з лідерами організацій і представниками молодого бізнесу. ДМК проводить регулярні студійні візити (Study Tours to Poland) для найкращих студентів з Білорусії, України і Калінінградської області (Росія). Протягом двох тижнів молодим людям дається можливість познайомитись із польською освітою (Гданьський університет), з неурядовими організаціями, з місцевими політиками та бізнесменами.

- Польсько-Німецькі програми: Вони одні з найголовніших проектів, які втілює ДМК. У співпраці з німецькими партнерами присутні семінари, тренінги і зустрічі з молоддю. Також ми проводимо мовні курси, фото, театральні і джазові заняття, тренінги по журналістиці, соціально-історичні конференції, сплив на каное. Іншою важливою метою є просування ідеї обміну, тому ми проводимо курси для молоді і вчителів. З 2005 року ДМК разом з Польсько-Німецьким Союзом Молоді реалізовують Польсько-Німецький-Литовський Форум для «молодих» організацій. Одним із найстарших проектом є щорічна конференція колишніх і присутніх мешканців Гданьська. Одною з головних частин Польсько-Німецько-Української співпраці є тренінги на тему Прав людини.

- Міжрелігійні зустрічі: ДМК організовує також міжрелігійні і уселенські зустрічі. Ці програми – є зверненням до поляків, німців та українців, а також інших мешкаців Гданьська. Вони пропагують і звертають увагу на діалог між християнами, євреями та мусульманами.

Багато років поспіль ДМК втілює понад 30 проектів, в яких задіяно 1000 учасників з різних країн. Ці програми не могли звичайно бути втіленими без допомоги польських та зарубіжних волонтерів. Завдяки нашій команді вони можуть реалізовувати свої ідеї та плани. Тому ми шукаємо хорошого, активного, креативного, цікавого, талановитого та обдарованого волонтера.


Джерело : Катерина Мазурець
Kategorie: Stipendien & mehr - Archiv | Views: 779 | Eingetragen von: Sana
Nur registrierte Benutzer können Kommentare eintragen.
[ Registrieren | Enter ]
» Einloggen

» Newskalender
«  Januar 2009  »
Mo.Di.Mi.Do.Fr.Sa.So.
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

» Suche

» Freunde

    » Statistik


    Copyright MyCorp © 2006