Montag, 13.05.2024, 18:48Willkommen Гость | RSS
"Deutsche Jugend" Lemberg
Hauptseite | Registrieren | Enter
» Menü

» Newsverzeichnis
Verein [16]
Projekte [5]
Lemberg [12]
Stipendien & mehr [107]
Im Netz findest du alles, du mußt nur wissen wo. Wir haben für dich mal ein wenig recherchiert und die wichtigsten Quellen zum Stipendium für dich herausgefischt; ganz nebenbei auch abseits des Internets.
Stipendien & mehr - Archiv [25]

Hauptseite » 2009 » April » 13 » Міжнародна літня школа «Вивчаючи культурну пам’ять Центральної та Східної Європи» в Умані
Міжнародна літня школа «Вивчаючи культурну пам’ять Центральної та Східної Європи» в Умані
17:09
З 4 по 11 червня 2009 року в Умані (Україна) відбуватиметься робота міжнародної інтердисциплінарної літньої школи «Вивчаючи культурну пам’ять Центральної та Східної Європи». Метою школи є обговорення сучасних підходів до вивчення культурної пам’яті та проблем, які виникають при дослідженні культурної пам’яті регіонів країн Центральної та Східної Європи із застосуванням цих підходів.

Дедлайн подачі заявок на участь у школі – 15 квітня 2009 року.

Літня школа є першим спільним проектом Національного університету «Києво-Могилянська академія», Уманського державного педагогічного університету ім. П. Тичини, Державного історико-архітектурного заповідника «Стара Умань» (Україна), Центру російських, кавказьких та центральноєвропейських студій Школи вищих досліджень у соціальних науках (Франція), Центру східноєвропейських студій Варшавського університету (Польща), франко-російського Центру досліджень з соціальних та гуманітарних наук у Москві (Франція, Росія) за підтримки посольств Польщі та Франції в Україні.

Метою школи є обговорення сучасних підходів до вивчення культурної пам’яті та проблем, які виникають при дослідженні культурної пам’яті регіонів країн Центральної та Східної Європи із застосуванням цих підходів.
Для проведення літньої школи було обрано місто Умань, котре історично відігравало важливу роль у житті української, єврейської та польської спільнот України.

Школа є міждисциплінарною та відкритою для участі в ній студентів, аспірантів, викладачів та дослідників, котрі займаються темою пам’яті в контексті будь-якої гуманітарної дисципліни.

Мовою літньої школи є англійська.
Передбачається, що кожен учасник зробить власну доповідь та візьме участь у роботі групових занять.

Учасникам школи забезпечують безплатний переїзд із Києва до Умані, а також безкоштовне проживання та харчування під час роботи школи.

Для участі у школі необхідно надіслати заповнену аплікаційну форму, коротке CVта список публікацій (якщо такий є) на адресу umansummerschool@gmail.com. Заявка має бути зроблена до 15 квітня 2009 року.

Детальніше - тут

Джерело : Європейський освітній портал

Kategorie: Stipendien & mehr | Views: 744 | Eingetragen von: Sana
Nur registrierte Benutzer können Kommentare eintragen.
[ Registrieren | Enter ]
» Einloggen

» Newskalender
«  April 2009  »
Mo.Di.Mi.Do.Fr.Sa.So.
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

» Suche

» Freunde

    » Statistik


    Copyright MyCorp © 2006