Freitag, 17.05.2024, 01:41Willkommen Гость | RSS
"Deutsche Jugend" Lemberg
Hauptseite | Registrieren | Enter
» Menü

» Newsverzeichnis
Verein [16]
Projekte [5]
Lemberg [12]
Stipendien & mehr [107]
Im Netz findest du alles, du mußt nur wissen wo. Wir haben für dich mal ein wenig recherchiert und die wichtigsten Quellen zum Stipendium für dich herausgefischt; ganz nebenbei auch abseits des Internets.
Stipendien & mehr - Archiv [25]

Hauptseite » 2009 » August » 1 » РОЗКАЖИ ПРО СВОЄ МІСТО ВСІЙ ЄВРОПІ ТА ВИГРАЙ ФОТОКАМЕРУ
РОЗКАЖИ ПРО СВОЄ МІСТО ВСІЙ ЄВРОПІ ТА ВИГРАЙ ФОТОКАМЕРУ
20:19
Представництво Європейської Комісії та «Наше Радіо» оголошують фотоконкурс «Моє місто – європейське місто!» Національний фотоконкурс «Моє місто - європейське місто!» оголосило «Наше Радіо». Конкурс проводиться в рамках проекту «Європа в серцях українців», який фінансується Європейським Союзом.

Головне завдання конкурсу - пробудити в українців, насамперед у молоді, почуття гордості за свій рідний край і приналежності до великої сім’ї європейських народів.
Кожен бажаючий, зайшовши на сайт проекту «Європа в серцях українців» (www.esua.info), може опублікувати авторське фото свого міста і стати учасником змагання за головний приз – професійну фотокамеру та здобути для свого міста титул «найбільш європейського» в Україні. Також переможець конкурсу отримає можливість стати учасником ток-шоу на «Нашому Радіо» та розповісти на всю країну про себе і своє рідне місто.

На сайті www.esua.info всі бажаючі зможуть голосувати за фото, які їм сподобалися найбільше. Кращі фото визначатиме Експертна комісія із врахуванням результатів голосування.

Конкурс має на меті показати, що в Україні є багато красивих міст і мальовничих куточків, гідних стати візитною карткою України в Європі. Він також допоможе скласти своєрідний фото- путівник по Україні, який стане в пригоді як самим українцям, так і європейцям, які бажають ближче познайомитися з нашою державою.

Довідково. Радіостанція «Наше Радіо» є партнером Європейського Союзу і проводить спільний ефірний проект «Європа в серцях Українців» (http://www.esua.info/), спрямований на розповсюдження серед молоді актуальної інформації про Європейський Союз, діяльність Європейської Комісії, висвітлення відносин та спільних програм України і ЄС.

За додатковою інформацією ви можете звертатись:
Даник Андрій,
промо-менеджер,
радіостанції "Наше Радио"

тел.: 569-93-95
факс: 483 80 20
danik@communicorp.com.ua

за матеріалами Представництва Європейської Комісії в Україні

Kategorie: Stipendien & mehr | Views: 668 | Eingetragen von: Sana
Nur registrierte Benutzer können Kommentare eintragen.
[ Registrieren | Enter ]
» Einloggen

» Newskalender
«  August 2009  »
Mo.Di.Mi.Do.Fr.Sa.So.
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

» Suche

» Freunde

    » Statistik


    Copyright MyCorp © 2006