Donnerstag, 28.03.2024, 22:13Willkommen Гость | RSS
"Deutsche Jugend" Lemberg
Hauptseite | Registrieren | Enter
» Menü

» Newsverzeichnis
Verein [16]
Projekte [5]
Lemberg [12]
Stipendien & mehr [107]
Im Netz findest du alles, du mußt nur wissen wo. Wir haben für dich mal ein wenig recherchiert und die wichtigsten Quellen zum Stipendium für dich herausgefischt; ganz nebenbei auch abseits des Internets.
Stipendien & mehr - Archiv [25]

Hauptseite » 2010 » Februar » 2 » Школа молодого лідера
Школа молодого лідера
19:13
Молодь будь-якої країни творить її майбутнє: мріє, забігає наперед, будує грандіозні плани і проекти. Саме теперішня молодь – це ті, хто завтра стануть біля керма держави. Молодим людям належить будувати сучасну Україну та керувати нею. Молоді люди, що зараз активно працюють у громадському русі, мають стати елітою нашого суспільства зі сформованими лідерськими здібностями, що здатна ефективно працювати в обраній сфері суспільного життя.

Саме з таким кредо вже п’ятий рік поспіль Інститут Політичної Освіти та Фонд Едуардо Фрея проводять Школу молодого лідера. Основна аудиторія школи – це молоді активісти громадських організацій та політичних партій усіх регіонів України. Цього року школа проходила з 22 до 26 січня 2010 року.
Були зібрані учасники зі всіх областей України (30 представників різних молодіжних організацій).

Традиційно, у рамках програми школи було проведено навчання з лідерства, вивчення діяльності організацій та громадського сектору загалом, тренінги з основ переговорів, дебатів, публічного виступу, а також вивчення історії та принципів сучасної політики в Європі як важливої складової процесу європейської інтеграції. Крім того, відбулися візити до Верховної Ради України, Координаційного бюро Європейської та Євроатлантичної інтеграції Секретаріату Кабінету Міністрів України, Міністерства закордонних справ України.

Львівська обласна німецька молодіжна організація «Дойче Югенд» на чолі із головою Скіпом Андрієм висловлює вдячність Інститут Політичної Освіти за надану можливість взяти участь у семінарі. Ми вважаємо, що завдяки таким організаціям молодь вчиться бути сильною та вольовою у своїх діях, які сприяють розвитку держави на Європейському рівні.

Юлія Бобрик,
член Правління ЛОНМО «Дойче Югенд»
Kategorie: Projekte | Views: 991 | Eingetragen von: Sana
Nur registrierte Benutzer können Kommentare eintragen.
[ Registrieren | Enter ]
» Einloggen

» Newskalender
«  Februar 2010  »
Mo.Di.Mi.Do.Fr.Sa.So.
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

» Suche

» Freunde

    » Statistik


    Copyright MyCorp © 2006