Samstag, 27.04.2024, 02:46Willkommen Гость | RSS
"Deutsche Jugend" Lemberg
Hauptseite | Registrieren | Enter
» Menü

» Newsverzeichnis
Verein [16]
Projekte [5]
Lemberg [12]
Stipendien & mehr [107]
Im Netz findest du alles, du mußt nur wissen wo. Wir haben für dich mal ein wenig recherchiert und die wichtigsten Quellen zum Stipendium für dich herausgefischt; ganz nebenbei auch abseits des Internets.
Stipendien & mehr - Archiv [25]

Hauptseite » 2010 » Juni » 24 » Німці досліджуватимуть цвинтар біля Львова, де поховані бійці Вермахту
Німці досліджуватимуть цвинтар біля Львова, де поховані бійці Вермахту
13:53
Делегація німецьких парламентарів, яка днями побувала на Львівщині, відвідала м. Винники, де колись була велика німецька колонія «Вайнберг». Вони оглянули старий міський цвинтар – місце поховання чотирнадцяти бійців Вермахту, які загинули в 1941 році, та можливе місце поховання генерала Вермахту, який загинув у 1944 році. Німецька сторона висловила бажання дослідити ці поховання та провести перепоховання останків своїх вояків. Про це ЗІКу розповіли у Львівській обласній раді.

Німецька делегація зустрілася з членами постійної комісії Львівської обласної ради з питань культури, духовного відродження, засобів масової інформації та туризму, в якій взяли участь депутат обласної ради, начальник управління міжнародного співробітництва Львівської обласної державної адміністрації Лев Захарчишин та директор комунального підприємства Львівської обласної ради «Доля» Ярослав Оніщук. Учасники зустрічі домовилися допомагати один одному в пошуку поховань та ідентифікації вояків Вермахту та дивізії «Галичина». Окрім того, досягнуто домовленості про впорядкування цивільних цвинтарів. Як пілотний проект пропонується для впорядкування цвинтар у м. Винники. Німців ознайомили з досвідом українсько-польської співпраці у цій сфері. Можливо, вже незабаром на Львівщині запрацюють табори для німецьких волонтерів, які займуться впорядкуванням цивільних цвинтарів.

Днями на Львівщині з офіційним візитом перебувала делегація парламентарів з Тюрингія (Німеччина). Візит був підготовлений Європейським програмовим центром Вільної держави Тюрингії на виконання угоди про співпрацю між Вільною державою Тюрінгія та Львівською областю від 18 жовтня 2005 року. До складу німецької делегації увійшли депутат Ландтагу, керівник фракції Ландтагу Егон Примас, член парламенту Томас Унтер та члени правління організацій переселенців Ер він Теш та Норберт Шютц.

Джерело http://zik.com.ua/

Kategorie: Lemberg | Views: 977 | Eingetragen von: Sana
Nur registrierte Benutzer können Kommentare eintragen.
[ Registrieren | Enter ]
» Einloggen

» Newskalender
«  Juni 2010  »
Mo.Di.Mi.Do.Fr.Sa.So.
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

» Suche

» Freunde

    » Statistik


    Copyright MyCorp © 2006