Samstag, 18.05.2024, 08:37Willkommen Гость | RSS
"Deutsche Jugend" Lemberg
Hauptseite | Registrieren | Enter
» Menü

» Newsverzeichnis
Verein [16]
Projekte [5]
Lemberg [12]
Stipendien & mehr [107]
Im Netz findest du alles, du mußt nur wissen wo. Wir haben für dich mal ein wenig recherchiert und die wichtigsten Quellen zum Stipendium für dich herausgefischt; ganz nebenbei auch abseits des Internets.
Stipendien & mehr - Archiv [25]

Hauptseite » 2009 » Mai » 26 » Українська майстерня європейської інтеграції
Українська майстерня європейської інтеграції
11:08
Інститут Політичної Освіти спільно з Об’єднанням українців у Польщі ОГОЛОШУЮТЬ набір учасників проекту «Українська майстерня європейської інтеграції»

Реалізація даного проекту відбувається за підтримки програми „Польська допомога” МЗС Республіки Польща

До участі у навчальних програмах запрошуються:

  • молоді депутати місцевих рад;
  • молоді активісти місцевих громад (представники молодіжних організацій, помічники депутатів місцевих рад).

Віковий ценз потенційних учасників проекту: 20 – 30 років

Для участі у навчаннях необхідно надати:

  • заповнену анкету, що додається;
  • резюме (автобіографічні відомості);
  • есе-твір на тему «Українській молоді – європейські цінності!» (близько 600 слів);
  • фотографію.

Остання дата надсилання документів: 8 червня 2009 року.

* Увага! До участі в конкурсі допускаються тільки ті кандидати, які нададуть Інституту Політичної Освіти до вказаного терміну повний пакет документів.
Документи можна надсилати факсом 8 (044) 278-55-43, 278-55-16, або електронною поштою: maysternya_ipo@yahoo.com

Протягом реалізації проекту Інститутом Політичної Освіти буде сформована група учасників в кількості 20 чоловік.

Для даної групи протягом 2009 року в різних куточках України відбудеться чотири навчальні семінари присвячені євроатлантичній інтеграції та лідерству.

Учасники проекту зобов’язуються в своїх громадах провести заходи в рамках проекту „Українська майстерня європейської інтеграції”.

Кращі учасники навчань матимуть змогу в рамках проекту пройти тижневе стажування в Польщі задля ознайомлення з кращими практиками євроатлантичної інтеграції.

Учасники навчань забезпечуються харчуванням, проживанням, навчальними матеріалами, відшкодуванням транспортних витрат згідно з умовами організаторів.

Контакти:
maysternya_ipo@yahoo.com
тел/факс: 8 (044) 278-55-43, 278-55-16
Координатори: 8 (067) 402-80-31 (Любомир Грицак), 8 (097) 284-61-83 (Оксана Однорал)


Анкета


Українська “Майстерня європейської інтеграції”

Про проект

Українська “Майстерня європейської інтеграції” реалізується Об’єднанням українців у Польщі (Польща) спільно з Інститутом Політичної Освіти (Україна) в рамках програми «Польська допомога» МЗС Республіки Польща.

Метою даного проекту є покращення розуміння українською молоддю перспектив та викликів, пов’язаних з отриманням Україною членства в ЄС і НАТО, підвищення рівня усвідомлення важливості впровадження європейських стандартів та цінностей, виведення на якісніший рівень змістовну цінність дискурсу про інтеграцію України з європейською спільнотою.

Інститут Політичної Освіти спільно з Об’єднанням українців у Польщі на основі поданих до участі в програмі анкет відбере на конкурсній основі групу в кількості 20 чоловік, до якої увійдуть молоді депутати місцевих рад та молоді активісти місцевих громад (представники молодіжних організацій, помічники депутатів місцевих рад тощо).

Протягом реалізації проекту дана група братиме участь в ґрунтовних навчаннях, отримає ретельну інформацію про Європейський Союз і НАТО, знання та інструменти необхідні для залучення особистого потенціалу та потенціалу своїх місцевих середовищ у процес європейської та євроатлантичної інтеграції України.

Кандидати до участі в Проекті повинні надати рекомендацію від місцевого громадського лідера (ним може бути керівник неурядової організації, науковець, підприємець, священик, місцевий політик).
Кандидати можуть також рекомендувати себе самі, відповідно обґрунтовуючи заяву своїми здобутками в громадсько-політичному житті своєї громади.

Під час реалізації проекту рекомендуючі особи отримуватимуть від організаторів інформацію про поступ/розвиток учасника, обсяги отриманих знань з євроатлантичної тематики, пропозиції щодо їх використання в даному місцевому середовищі.

Учасники пройдуть цикл з трьох триденних навчань в Україні за участю українських та польських експертів.

Після ґрунтовних навчань, відбудеться практичний візит до Польщі (6 днів) з метою ознайомлення з кращими практиками застосування європейських стандартів.

Завершальним етапом проекту стане підсумковий семінар в Україні, який матиме на меті розробку висновків та рекомендацій щодо способів залучення громадськості довкола євроатлантичних інтеграційних ідей. Під час семінару буде започатковано неформальний "Форум Майстерні" – механізм продовження співпраці з бенефіціантами після завершення проекту.

Проект передбачає введення в дію 2 механізмів мультиплікації отриманих результатів:

  • учасники будуть зобов’язані провести “Практики Майстерні” в середовищах, з яких походять(працюють) з метою практичного застосування отриманих знань і умінь.
  • спільно з рекомендуючими особами бенефіціанти будуть зобов’язані вибрати довільну форму донесення до своєї громади знань, здобутих протягом навчань (виступи в ЗМІ, лекції, тренінги, культурні заходи, тематичні зустрічі, круглі столи, семінари тощо)

Паралельно з діяльністю проекту відбуватимуться “Євроатлантичні консультації” – зустрічі з суспільними групами (представниками самоврядування, НДО, ЗМІ) в містах, у яких проводитимуться дії проекту.

Kategorie: Stipendien & mehr | Views: 593 | Eingetragen von: Sana
Nur registrierte Benutzer können Kommentare eintragen.
[ Registrieren | Enter ]
» Einloggen

» Newskalender
«  Mai 2009  »
Mo.Di.Mi.Do.Fr.Sa.So.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

» Suche

» Freunde

    » Statistik


    Copyright MyCorp © 2006